Sunyata organiseert een introductieworkshop Tog Chöd

Maak je hoofd leeg en laat je energie terug stromen!
Tog Chöd de Tibetaanse zwaardvorm is een zeer mooie en krachtige vorm om het hoofd leeg te maken. Het vergroot je focus en je innerlijke kracht. Het zwaard snijdt door al je illusies. Het brengt je onmiddellijk in het huidig moment. Het stopt je excessieve gedachten. Het gaat je angsten en verwachtingen reduceren en negatieve emoties transformeren naar liefde en mededogen. Het gaat blokkades in het lichaam losmaken en verwijderen. Je lichaam wordt getraind op fysisch en mentaal vlak. Je komt helemaal in balans. Het geeft je een gelukzalig gevoel. De Tibetaanse bewegingsvorm door Tulku Lobsang Rinpoche gecreëerd, is gebaseerd op de traditionele en heilige monnikendansen, die als doel hebben je ego te reduceren. Je ego die je een vertekend beeld geeft van de werkelijkheid en zo de oorsprong is van onze negatieve emoties. Alles buiten onszelf is veranderlijk. Iets dat ons gelukkige maakt kan verdwijnen. Onze gehechtheid gaat ons dan ongelukkig maken. Iets wat we niet willen gaat ons angst geven. Tog Chöd brengt je terug in contact met je innerlijke zelf, je wijsheid en de bron van oneindige liefde.
Meer info: www.wisdom-sword.com
Inschrijven voor de workshop via email: sunyata@wisdom-sword.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Tog Chöd in de tuin
Copyright: Sunyata
les Tog Chöd
Copyright: Sunyata
Tog Chöd
Copyright: sunyata
Wanneer zaterdag 29 juni 2019 van 14:00 tot 17:00
Waar Sparreweg
Sparreweg 25, 2960 Sint-Job-In-'t-Goor (Brecht)
Bekijk op kaart
Reservaties Mail: sunyata@wisdom-sword.com
Prijs€ 30 (Basistarief: 30,00 €; schoolgaande kinderen: 15,00 €; kinderen vergezeld vd ouders: 0,00 €; betalen voor 22juni: 25,00 €)
Leeftijd Toegankelijk voor kinderenHallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.uitmetvlieg.be!
Vanaf 8+ jaar
Links www.wisdom-sword.com,