Invulformulier Buitenspeeldag 20 april 2022

De Buitenspeeldag bij jou in de buurt?
Heb jij ook zin om de Buitenspeeldag in jouw buurt door te laten gaan? Dan kan! Tot en met maandag 14 maart 2022 kan je jezelf en/of jouw buurtschap kandidaat stellen om de kinderen in jouw buurt een onvergetelijke dag te bezorgen.

WANNEER?

Woensdag 20 april 2022 tussen 13u en 17u.

CONCEPT?

1) Op de Gemeenteplaats in Brecht zal er rond het Kempuseum een springkasteel en heel wat volksspelen voorzien worden waarmee jong en oud zich volop kan uitleven.
2) Op 6 locaties verspreid doorheen de 3 deelgemeenten voorziet de gemeente een spelpakket, bestaande uit een springkasteel en een koffer vol spelmateriaal. Met dit basispakket kan jij aan de slag gaan om de Buitenspeeldag verder vorm te geven in en voor jouw buurt. Voor deze spelpakketten kan je jezelf en/of jouw buurtschap dan ook kandidaat stellen via dit formulier.

WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT?

- Je zorgt tijdens de Buitenspeeldag voor bedrading en een stopcontact waarop het springkasteel aangesloten kan worden.
- Je neemt het deelnamereglement door en je vult dit formulier volledig in.
- Je verspreidt flyers, die door de gemeente aangeleverd worden, in jouw buurt om de Buitenspeeldag bekend te maken.

Indien u vragen heeft, dan kan u terecht bij de gemeentelijke jeugddienst

Speelse groeten,

De jeugddienst.
 

 
1 Start 2 Complete
Gegevens contactpersoon
Vul hieronder uw gegevens in zodat er verder gericht met u in contact getreden kan worden.
Activiteit Buitenspeeldag
Beschrijf hieronder het idee dat u heeft om de Buitenspeeldag te organiseren in uw buurt. - Met wie zou u dit willen organiseren? (met een aantal buren, de buurtschapswerking, ...) - Wat zou u naast het spelpakket van de gemeente eventueel nog zelf willen voorzien? - Op welke locatie zou u het springkasteel plaatsen? - Wilt u een stuk van de openbare ruimte innemen? (Duid dit eventueel aan op een plan.) - ... Daarbij mag u gerust de nodige bijlagen toevoegen om uw ideeën te verduidelijken (documenten, beeldmateriaal, ...)
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
Door het vakje aan te vinken gaat u akkoord met het deelnameregelement. U kan het deelnameregelement onderaan de pagina bij bijlages terugvinden.