Geef jouw mening op '2960mijngedacht'

Wat is ‘2960mijngedacht’?

Dit is het gloednieuwe participatieplatform van de gemeente Brecht. Via dit platform vragen we vanaf nu regelmatig jouw mening rond verschillende onderwerpen, verzamelen we stemmen, discussiëren we, lanceren we enquêtes en informeren we jou over inspraak in onze gemeente. Op deze manier willen we samen met jou verder bouwen aan een nog fijnere plek om te wonen, werken en zijn. Jij kan zelf helpen door mee na te denken, te doen en te beslissen over verschillende projecten. Je kan het platform nu raadplegen via
https://2960mijngedacht.be. 

Bibliotheek van de toekomst

De gemeente Brecht start dit najaar aan de werken aan het nieuw administratief centrum op de locatie van de huidige bibliotheek in Brecht. De bibliotheek verhuist daarom naar Uniq op de gemeenteplaats. Hét moment om jouw mening te geven over de bib! Om de juiste keuzes te maken voor de bib van de toekomst vragen we jou om op verschillende momenten mee te denken over de invulling van de bib van jouw dromen. Geef nu op https://2960mijngedacht.be/bib2030 door wat je goed vindt aan de bib, wat beter kan, wat je noden zijn. Deelnemen aan de bevraging duurt ongeveer 8 minuten, je geeft ons op die manier erg nuttige info. Ben jij geen lid (meer) van de bib? Ook jouw mening is voor ons erg waardevol.

Nieuw gemeentehuis als start Parkcampus

De verhuis van de bib naar Uniq is samen met de start van de bouwwerken aan het nieuwe gemeentehuis een eerste stap in het grote project van de parkcampus. Die parkcampus zal in de toekomst heel wat sociale en culturele functies verzamelen in Brecht-centrum. Ook in dit project vragen we in verschillende fasen regelmatig om jouw mening op het nieuwe platform ‘2960mijngedacht’. Heel wat informatie over dit project vind je er nu al terug, een 3D-filmpje brengt het project op https://2960mijngedacht.be/parkcampus mooi in beeld. 

Hou https://2960mijngedacht.be goed in de gaten. We zullen de informatie over alle projecten in de parkcampus regelmatig vernieuwen en in de verschillende fases vragen lanceren om jouw mening te horen!