Groepsaankoop groene stroom en gas - bevestiging

Wat

Een voordelig energiecontract behouden? Stap over van energieleverancier.

Om er voor te zorgen dat je een voordelig energiecontract behoudt, is het aangeraden om jaarlijks, vooraleer je contract verlengd wordt, te bekijken of er een voordeliger alternatief is.

Dit kan je doen door je gratis in te schrijven op de groepsaankoop groene stroom en gas. Je ontvangt een persoonlijk voorstel en beslist nadien of dit voor jou de beste optie is.

De provincie zorgt voor de organisatie van de groepsaankoop met een stap voor stap begeleiding, van de vrijblijvende inschrijving tot en met de overstap naar een voordeliger energiecontract. Ook de opzeg van je huidige energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Het contract dat geveild wordt via deze groepsaankoop is:

  • Een 1-jarig contract met vaste prijs voor 100% groene stroom
  • Een 1-jarig contract met vaste prijs voor gas

Voorwaarden

Je kan inschrijven voor groene stroom en/of gas. Ook als je geen gas verbruikt, kan je dus deelnemen (en omgekeerd).

Op basis van het door jou opgegeven verbruik, wordt berekend hoeveel de jaarkost van je groepsaankoopcontract zou bedragen als je het persoonlijk voorstel van de winnende leverancier aanvaardt.

Indien je wil genieten van het groepsaankoopaanbod, dien je je persoonlijk voorstel te aanvaarden. Heb je geen toegang tot internet, dan helpt het woonloket je graag en na afspraak verder.