• Aanleg van een werfreserve: logistiek medewerker / organisatiehulp WZC (E1-3)

  Het OCMW van Brecht gaat over tot de aanleg van een werfreserve van een contractuele logistiek medewerker/organisatiehulp woonzorgcentrum Sint-Maria (E1-3). Je staat in voor het uitvoeren van allerlei taken die met het maaltijdgebeuren te maken hebben in het woonzorgcentrum en de dienstencentra. Je kandidaat stellen kan tot 26 september 2019.

  lees meer
 • Woonzorgcentrum Sint-Maria gaat op zoek naar verpleegkundigen en zorgkundigen!

  Nieuwe vacature bij woonzorgcentrum Sint-Maria: we zijn op zoek naar verpleegkundige of zorgkundige in een tijdelijke, deeltijdse vervanging. Ben jij werkzoekende en/of direct beschikbaar? Jou zoeken we!

  lees meer
 • Verbindend Ouderschap - Opvoeden Anders Bekeken

  In deze oudergroep leer je op een andere manier naar je kind te kijken en te luisteren. We bieden methodieken aan om je kinderen grenzen aan te reiken op een respectvolle manier. Deze oudergroep start op woensdag 18 september 2019.

  lees meer
 • Aanleg werfreserve contractuele verpleegkundige

  Het OCMW van Brecht gaat over tot de aanleg van een werfreserve voor de toekomstige vacature van een contractuele verpleegkundige (bachelor C3-C4 of master BV1-BV3). Je kandidaat stellen kan tot 31 december 2019.

  lees meer
 • welzijnscampus

  De welzijnscampus is voor jou als inwoner het eerste zichtbare resultaat van de integratie van OCMW en gemeente. Een aantal diensten van het gemeentehuis verhuist met hun aanbod naar de gebouwen van het OCMW en het dienstencentrum in Brecht. Je leest meer in de katern.

  lees meer

Laatste nieuws

Abonneren op Laatste nieuws

in Brecht