Nieuwe vacature: halftijdse logistiek medewerker

WZC Sint-Maria is op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker!

Woonzorgcentrum Sint-Maria beheert 108 bedden. Een geëngageerd team streeft steeds naar kwalitatieve zorg in een thuisvervangend woonklimaat voor de bewoners. Om onze dienstverlening te continueren, zijn wij op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker om ons team te versterken.

Wij hebben een openstaande vacature voor de functie van logistiek medewerker (m/v/) met een contract onbepaalde duur 50%.

Door het uitvoeren van allerlei taken die met het maaltijdgebeuren te maken hebben in het WZC en de dienstencentra, meewerken aan lekkere en evenwichtige maaltijden voor cliënten:

  • je zorgt voor een correcte uitvoering van de deeltaken opgedragen door de chef-kok / koks bij de bereiding van maaltijden, cliëntgerichte portionering en goede presentatie van de maaltijden. Extra aandacht geven aan instructies betreffende bereiding van dieetvoeding.
  • je leeft correct de regels en afspraken na m.b.t. hygiëne, veiligheid, afvalverwijdering, ook persoonlijke hygiëne.
  • je hebt verantwoordelijkheidszin, oog voor veiligheid en je kan goed zelfstandig werken

Je kan in jebuurt werken in een stabiele en moderne werkomgeving. Liggen ouderen je nauw aan het hart? Zie jij het als een uitdaging om bijkomend ervaring op te doen in een woonzorgcentrum? Spreekt het jou bovendien aan om bij te dragen aan het welzijn van onze bewoners en ben jij een echte teamplayer, dan ben je bij ons woonzorgcentrum van harte welkom!

Solliciteren kan je doen door uiterlijk 20 juli 2022 een korte motivatiebrief met een kopie van jouw diploma te sturen naar personeel@ocmwbrecht.be. De infobundel vind je onderaan terug.

Info: Personeelsdienst van Welzijnscampus, personeel@ocmwbrecht.be of 03 330 11 34.

Afbeeldingen