Vacature maatschappelijk assistent Lokaal Opvanginitiatief

Vacature maatschappelijk assistent Lokaal Opvanginitiatief

OCMW Brecht vangt een groot aantal ‘asielzoekers in procedure’ en erkende asielzoekers op en biedt hen materiële en maatschappelijke dienstverlening.

Deze dienstverlening van het Lokaal Opvanginitiatief wordt bemand door 2 maatschappelijk werkers en voorziet in 48 opvangplaatsen. Deze 48 personen worden gehuisvest in wooneenheden verspreid over Brecht en Sint-Lenaarts. Het betreft één of meer gemeubelde privé-woningen met alle nodige faciliteiten, zodat de bewoner voor zijn dagelijkse behoeften kan instaan. Het OCMW ziet toe op de sociale en medische omkadering van de asielzoeker.

De maatschappelijk assistenten zorgen voor begeleiding in procedure, sociale begeleiding, het begeleiden van de uitstroom uit het lokaal opvaninitiatief...

Om onze dienstverlening te continueren, is OCMW Brecht momenteel op zoek naar een enthousiaste maatschappelijk assistent (m/v) voor het Lokaal Opvanginitiatief die ons team kan komen versterken (met aanleg van een werfreserve voor 1 jaar).

Vereiste profiel
Je bent houder van het bachelor diploma van maatschappelijk assistent en voldoet aan de taalvereisten.

Solliciteren
De schriftelijke kandidaturen moeten toekomen bij de personeelsdienst, Gasthuisstraat 11, 2960 Brecht, uiterlijk op 10 april 2020 om 12.00 uur ‘s middags (of via onderstaand mailadres), samen met de bewijzen van diplomavereisten. Voor meer informatie of een volledige functieomschrijving kan je terecht op de personeelsdienst van OCMW Brecht.

Info: Personeelsdienst OCMW Brecht, Gasthuisstraat 11, 03 330 11 20 of personeel@ocmwbrecht.be.

Afbeeldingen