Lokale dienstencentra

Heb je een vraag over thuishulp, zoek je een computercursus op maat of heb je zin in een tas koffie? Voor al deze vragen en nog veel meer kan je steeds bij de dienstencentra terecht.

Als lokale dienstencentra willen wij voor iedereen een gezellige en aangename een ontmoetingsplaats zijn. Een plek waar je je sociale contacten kan opbouwen en onderhouden en waar je advies en informatie kan bekomen. Wij organiseren verscheidene ontspannings- en vormingsactiviteiten zodanig dat je jezelf creatief kan blijven ontplooien. Wij bieden dienstverleningen aan, die het voor jou makkelijker kan maken als je ervoor kiest om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Spring gerust eens binnen, onze deuren staan open voor iedereen ongeacht de leeftijd, de achtergrond, de interesses en niet te vergeten de mogelijkheden en beperkingen.

De Brechtse dienstencentra trachten op diverse manieren informatie aan de bezoekers te geven.

  • Aanspreekpunt: de centrumleiders zijn aanwezig om samen met jou naar een gepast antwoord op je vraag te zoeken.
  • Folders: in de Dienstencentra zijn er folders aanwezig over verscheidene onderwerpen.
  • Kranten en tijdschriften: in de cafetaria zijn dagelijks kranten en tijdschriften aanwezig.
  • Informatiemomenten: regelmatig worden er ook informatienamiddagen georganiseerd over een bepaald onderwerp. Dit kan gaan over OCMW informatie, over thuiszorg onderwerpen, preventie en gezondheid.

 

Nieuwsbrief juli  2017 LDC De Lindeboom

Maaltijden Lindeboom van 26 juni  tot 21 juli  2017

Maaltijden Lindeboom van 24 juli  tot 4 augustus  2017

Goed belegd Vegetarisch broodbeleg       

Wandelclub De Lindeboom