Nieuwsberichten

Abonneren op Recente nieuwsberichten
 • Nieuwe vacature: technisch assistent-garagist

  Gemeente Brecht is op zoek naar een voltijdse garagist. Je staat in voor het onderhoud, nazicht en herstellingen aan vrachtwagens, kraan, tractoren, klein motorisch gereedschap, … Interesse? Je kandidaat stellen kan tot 18 januari 2022.

 • Op reis? Vergeet de Kids-ID niet

  De wintervakanties staan alweer voor de deur. Tijd dus om eraan te herinneren dat kinderen een Kids-ID moeten hebben als ze naar het (Europese) buitenland vertrekken.

 • Gemeente schrapt eigen binnenactiviteiten

  De coronacijfers in onze gemeente blijven stijgen. Daarom beslist het bestuur van Brecht om alle eigen gemeentelijke binnenactiviteiten af te gelasten tot en met de kerstvakantie (9 januari 2022). Het gemeentebestuur heeft ook in overleg met de Vriendenkring personeel gemeente Brecht beslist om Brecht Borrelt helaas uit te stellen, hopelijk naar het voorjaar.

 • Opnieuw ophokplicht voor pluimvee

  Afgelopen week werd er opnieuw vogelgriep vastgesteld in ons land. Het Federaal Voedselagentschap (FAVV) besliste om extra preventieve maatregelen in te voeren. Ben je pluimveehouder, professioneel of particulier, dan moet je verplicht jouw dieren binnenzetten of afschermen.

 • Nieuwe fietsoversteek op Lessiusstraat

  Vanaf maandag 15 november 2021 start het Agentschap Wegen en Verkeer met de aanleg van een nieuwe fietsoversteek op de Lessiusstraat in Brecht, ter hoogte van het kruispunt met de Broeckhovenstraat. De werken zullen twee weken duren. Tijdens deze periode geldt er eenrichtingsverkeer op de Lessiusstraat. Verkeer richting de E19 blijft steeds mogelijk, verkeer richting Sint-Lenaarts moet een lokale omleiding volgen.