Nieuwsberichten

Abonneren op Recente nieuwsberichten
 • Openbare verkoop fietsen

  Het gemeentebestuur van Brecht houdt een openbare verkoop van 74 fietsen, 1 lot fietskaders, 1 bromfiets en 1 scooter. Je kan de materialen bezichtigen tijdens de kijkdagen op 3 juni en 5 juni in het gemeentemagazijn en daar ter plaatse een bod uitbrengen en achterlaten. 

 • Nieuwe vacature: technisch assistent - chauffeur/stratenmaker

  Het gemeentebestuur van Brecht is op zoek naar 1 voltijdse technisch assistent - chauffeur/stratenmaker (D1-3).  Je staat samen met je collega’s in voor het aanleggen/herstellen van wegen, fiets- en voetpaden en het plaatsen/herstellen van riool- en afvoerbuizen. Je wordt ingezet voor het werken met kraan en wegenschaaf. Je kandidaat stellen kan tot 21 mei 2019.

 • SVK Het Sas verhuurt jouw woning

  Jij wil je woning verhuren? SVK Het Sas is een sociaal verhuurkantoor werkzaam in onder andere onze gemeente. Het huurt jouw woning om het door te verhuren aan maatschappelijk kwetsbare mensen.

 • Hoe gezond is het verkeer in jouw straat?

  Hoe gezond is het verkeer in jouw straat? Doe mee met Straatvinken. Vink op donderdag 16 mei aan hoeveel voetgangers, fietsers en andere voertuigen er door je straat passeren. Tel één uurtje, van 17.00 tot 18.00 uur. Aanmelden kan op straatvinken.be.

 • Opruimactie verwaarloosde fietsen

  Gebruik jij wel eens de fietsenstalling aan de Sluisvijfbaan, Andrélaan, kruispunt Beukenlei/Eikenlei, het administratief centrum of aan de Renlaan? Let dan op! De gemeentelijke technische dienst houdt er een opruimactie van verwaarloosde fietsen.