Brecht neemt je deze zomer mee op toer

Deze zomer zal Brecht weer bruisen met tal van niet te missen evenementen! Met "Zomertoer van Brecht' brengen we ze samen onder een gemeenschappelijke noemer. Je vindt de banners op verschillende platsen in onze gemeente terug.

Een promoteam gaat op toer en zal op de grootste zomeractiviteiten de aanwezigen enthousiast aansporen om op de foto te gaan met onze 'reizende B'. De meest gelikete foto op www.facebook.com/gemeentebrecht van ieder evenement wint een mooie cadeaubon. Hou deze enige echte gemeentelijke facebookpagina dus zeker in de gaten!

Zomertoer zkt promotioneel talent

Ben jij tussen de 18 en 26 jaar en heb jij zin om deze zomer de Brechtse evenementen af te schuimen? Je bent creatief, komt graag onder de mensen en kan coole foto's nemen? Een centje bijverdienen op een leuke manier zie je ook wel zitten? Dan hebben we jou nodig! 

Je trekt met een promoteam op pad om tijdens onze evenementen leuke foto's te maken. Je voert promo voor de Brechtse zomeractiviteiten en bezorgt ons de foto's de dag na het evenement. Iets voor jou? Stuur ons dan een mailtje en vertel wat over jezelf.

Info: dienst vrije tijd, Gemeentepark 1, 03 660 28 30 of anouck.truyen@brecht.be

Afbeeldingen