Gemeente Brecht legt werfreserve aan voor halftijdse arbeid(st)er-schoonmaak

Halftijdse arbeid(st)er-schoonmaak (E1-3)

Ben jij de ideale schoonmaakster/schoonmaker op zoek naar werk in de nabije omgeving ? Het gemeentebestuur van Brecht is – voor de aanleg van een werfreserve van één jaar - op zoek naar gemotiveerde arbeider/arbeidster-schoonmaak voor de versterking van het onderhoudsteam van de gemeentelijke gebouwen.

Je profiel

Je hebt kennis van professionele schoonmaaktechnieken

Op basis van kennis/ervaring voer je je taken nauwkeuring uit, je hebt zin voor verantwoordelijkheid en bent een teamplayer

Ons aanbod

Een halftijdse (19/38) contractuele job van onbepaalde duur in de gemeente Brecht op basis de werfreserve. Bij het uitvoeren van je job wordt er gebruikt gemaakt van ergonomisch materiaal.

Een brutoaanvangswedde per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0,23 per km.

Interesse?

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden kan je bekomen bij het gemeentebestuur (personeelsdienst), Gemeentepark 1, 2960 Brecht (03 317 17 72) - www.brecht.be.

De schriftelijke kandidaturen moeten toekomen bij het gemeentebestuur van Brecht, Gemeentepark 1, 2960 Brecht (tegen ontvangstbewijs) of via sollicitaties@brecht.be en dit uiterlijk op 17 september 2019 om 12.00 uur ’s middags. Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het recent uittreksel strafregister, dat kan toekomen uiterlijk op 20 september 2019 om 12.00 uur ’s middags.

 

Afbeeldingen