Nieuwe vacature: coördinator financiële dienst

Contractueel coördinator financiële dienst (A1a-A3a) – 38/38 (Met aanleg van een werfreserve van één jaar) – verlenging wervingsperiode

Functie
Hou je van een team aansturen en krijg je energie van het werken met mensen? Steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen om taken uit te voeren en zaken op te lossen? Heb je bovendien sterke affiniteit met cijfers en budgetten? Dan is onze functie ‘coördinator financiële dienst’ iets voor jou. Je geeft leiding aan een team van een 7-tal medewerkers en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast voer je operationele taken uit van de financiële dienst.

Profiel
Je bent houder van een diploma dat toegang geeft tot niveau A (Master of gelijkwaardig)

 Ons aanbod

  • Een uitdagende en gevarieerde job met veel contacten in een stabiele omgeving.
  • Een bruto aanvangswedde tussen € 3169 en € 3706  per maand, afhankelijk van je relevante ervaring.
    • Voorbeeld: je hebt 8 jaar relevante beroepservaring en 2 kinderen ten laste, dan ontvang je een nettowedde van € 2381.
  • Een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. 8 euro, gratis hospitalisatieverzekering, opbouw 2° pensioenpijler, fietsvergoeding of volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer

Interesse?
Schriftelijke kandidaturen moeten – samen met een CV en kopie van het gevraagde diploma– toekomen bij gemeentebestuur van Brecht, Gemeentepark 1 te 2960 Brecht tegen afgifte van een ontvangstbewijs of via e-mail naar sollicitaties@brecht.be en dit uiterlijk op 18 augustus 2020 om 12.00 uur ’s middags.  Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister (max. 3 maanden oud) dat kan toekomen tot uiterlijk 21 augustus 2020 om 12.00 uur ’s middags. De infobundel met vermelding van de functiebeschrijving en toelatings- en aanwervingsvoorwaarden kan je bekomen via de personeelsdienst op 03 317 17 72 of via de website http://www.brecht.be/vacatures.

Afbeeldingen