Nieuwe vacature: consulent handhaving (B1-3) - 38/38u

1 consulent handhaving (B1-3)  – 38/38u (met aanleg van een werfreserve van één jaar):  

Je taak:

  • Je houdt toezicht op de uitvoering van de verleende omgevingsvergunningen (ruimtelijke ordening & milieu) en doet plaatsbezoeken, controleert en handhaaft op basis van je vaststellingen. Je kan hierbij het standpunt van het bestuur in een positieve sfeer vertalen naar de burger.
  • Je staat in voor het uitwerken van een gemeentelijk handhavingsbeleid waarbij de focus ligt op informatie, sensibilisering, preventie, overleg en vrijwillig herstel.
  • Je bent, samen met de consulent integrale veiligheid, verantwoordelijk voor het GAS-reglement

Je profiel:

  • Je bent houder van een bachelorsdiploma (of gelijkwaardig), hebt bij voorkeur basiskennis van de VLAREM- en VCRO (milieu en ruimtelijke ordening) wetgeving, natuurdecreet, omgevingsvergunningsdecreet en hemelwaterverordening en een  grondige kennis van planlezen. 
  • Indien je geen basiskennis hebt van bovenstaande heb je een duidelijke interesse hiervoor, heb je een duidelijk besef dat een actief handhavingsbeleid onmisbaar is bij het uitwerken van ruimtelijke visies en ben je bereid je rol hierin op te nemen.
  • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden, je kan oplossingsgericht denken en bent sterk in argumenteren en overtuigen. Je bent assertief en blijft ook in moeilijke omstandigheden klantvriendelijk.
  • Je bent bereid om tijdens de werkuren opleidingen te volgen waaronder een jaaropleiding te volgen voor lokaal toezichthouder. Deze zijn officieel nodig om je functie te kunnen uitoefenen.
  • Je werkt graag afwisselend binnen en buiten en bent houder van een rijbewijs B

Ons aanbod:

  • Een voltijdse contractuele functie voor onbepaalde duur
  • Een bruto-aanvangswedde tussen € 2.536 en  €  2.800 per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0.23 per km.

Interesse ?

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan. De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een CV, kopie van je diploma en rijbewijs B – toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 15 juni 2021 om 12.00 uur ‘s middags (via e-mail naar sollicitaties@brecht.be). Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister kan uiterlijk toekomen op 18 juni om 12.00 uur ’s middags.