Nieuwe vacature: consulent omgeving/milieu (B1-3) – 38/38u

1 consulent omgeving/milieu (B1-3)  – 38/38u (met aanleg van een werfreserve van één jaar):  

Je taak:

  • Je staat in voor het voorbereiden, adviseren, opvolgen en afhandelen van dossiers met betrekking tot milieu binnen de omgevingsvergunning. Je geeft deskundig advies over deze dossiers aan de medewerkers van de dienst, de burger en/of bijzondere beroepsgroepen.

  • Je kan zelfstandig projecten m.b.t. milieu trekken. Dit impliceert dat je als eerste aanspreekpunt fungeert voor de externe partners zoals Kempisch Landschap, de Bosgroepen, … Je bent in staat om op constructieve wijze, in samenwerking met de partners, projecten tot een goed einde te brengen.

  • Je werkt beleidsondersteunend en kan voorstellen doen naar het beleid inzake milieu;

Je profiel:

  • Je bent houder van een bachelordiploma (of gelijkwaardig), hebt grondige kennis van de wetgeving en onderrichtingen inzake de VLAREM en bent in staat deze toe te passen in het gemeentelijk (vergunningen)beleid (bv droogteproblematiek)
  • Je bezit digitale skills voor de invoering van de digitale aanvraag, je bezit sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, je kan oplossingsgericht denken en werkt nauwkeurig

Ons aanbod:

  • Een voltijdse contractuele functie voor onbepaalde duur
  • Een bruto-aanvangswedde tussen € 2.536 en  €  2.800 per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0.23 per km.

Interesse?

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan. De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een CV, kopie van je diploma – toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 15 juni 2021 om 12.00 uur ‘s middags (via e-mail naar sollicitaties@brecht.be). Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister dat uiterlijk kan toekomen op 18 juni om 12.00 uur ’s middags.