Nieuwe vacature: consulent sport

Consulent Sport (B1/B3)  – 38/38u (met aanleg van een werfreserve van één jaar):  

Je taak:

Als consulent sport ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van sport en beweging in de gemeente. Je organiseert o.a. sportdagen, workshops, lessenreeksen en sportkampen. Hierbij heb je aandacht voor verschillende doelgroepen (kinderen, senioren, G-sport,…). Daarnaast ontwikkel je laagdrempelige sport- en beweeginfrastructuur zoals loopomlopen, outdoor fitness, … De promotie van de activiteiten en de financiële administratieve afhandeling ervan behoren ook tot je taken. Verder werk je met je collega’s van de sportdienst samen aan een dynamisch sportbeleid voor Brecht.

Je profiel:

  • Je bent gepassioneerd door sport en krijgt energie van het nemen van initiatieven en opzetten van acties om mensen aan te zetten tot sport of beweging
  • Je bent een sterke organisator en kan met moderne communicatie en promotie een divers publiek aantrekken voor sport- en beweegactiviteiten.
  • Je hebt oog voor laagdrempelige beweeg- en sportmogelijkheden in de openbare ruimte
  • Je kan zelfstandig en gestructureerd werken en neemt initiatieven om je eigen werking te verbeteren.
  • Daarnaast beschik je over sterke administratieve vaardigheden en ben je klantvriendelijk.
  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma en rijbewijs B en bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk. Je bent thuis in de wereld van sport. Ervaring met sport- en beweegpromotie is een pluspunt.

Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure als ze met hun kandidatuur een studiebewijs voorleggen en een schriftelijke verklaring dat ze binnen een termijn van maximum drie maanden hun einddiploma kunnen behalen. Ze leveren het bewijs dat ze aan de diplomavereiste voldoen uiterlijk op de datum van hun aanstelling bij de gemeente.

Ons aanbod:

  • Een voltijds contractuele functie voor onbepaalde duur, 4/5e tewerkstelling is bespreekbaar
  • Een bruto-aanvangswedde tussen € 2771,71 en € 3091,54  per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0.23 per km.

Interesse?

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan. De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een CV met duidelijke vermelding van relevante ervaring, kopie van je bachelordiploma en rijbewijs B – toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 28 september 2022 om 12.00 uur ‘s middags  (via e-mail naar sollicitaties@brecht.be). Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister kan uiterlijk toekomen op 30 september 2022 om 12.00 uur ’s middags.

Afbeeldingen