Ontwikkelaar tenniscomplex De Merel gezocht

De gemeente Brecht is op zoek naar een kandidaat voor de ontwikkeling van een tenniscomplex in De Merel. De site is gelegen aan het kanaal tussen Brecht en Sint-Job-in-’t-Goor en biedt plaats voor verschillende ontwikkelingen. De gemeente heeft de ambitie om het domein te doen herleven tot een uniek en aantrekkelijk sportpark.

Er wordt gewerkt met een bevragingsprocedure, met als doel een domeinconcessieovereenkomst te sluiten met het oog op de realisatie en exploitatie van tennisinfrastructuur, met zowel buitenvelden als indoor. De tennisinfrastructuur wordt uitgebouwd door de concessiehouder en staat ten dienste van lokale tennisclubs.

Interesse?

De gemeente Brecht nodigt ook alle geïnteresseerde partijen uit om een voorstel in te dienen en zo mee te dingen om de tennissite op een gemotiveerde wijze te ontwikkelen en uit te baten. Meer informatie over de voorwaarden van de uitbating krijg je op de infovergadering op 5 september 2019 om 15.00 uur of per mail via tinne.rombouts@brecht.be.

Geïnteresseerde partijen kunnen hun voorstel ten laatste indienen op 19 september 2019 om 12.00 uur. Indiening gebeurt via afgifte in het gemeentehuis, Gemeentepark 1, 2960 Brecht.

Info: gemeente Brecht, Tinne Rombouts, tinne.rombouts@brecht.be of 03 660 25 50

Afbeeldingen