Ophaling GFT+ Sint-Lenaarts en Sint-Job-in-'t-Goor zone 1B

Ten gevolge van een stiptheidsactie werden op donderdag 24 mei en vrijdag 25 mei enkele ophaalrondes in de IGEAN-gemeenten niet volledig afgewerkt en zijn in sommige straten zakken of containers blijven staan.

In de gemeente Brecht gaat dit over de GFT+ ophaling in volgende straten: Boogschuterslaan, Brugstraat, De Renlaan, d'Hoof, Dijkstraat, Dokter de Brabanderelaan, Dorpstraat, Dremelheidebaan, Drie Meisjesstraat , Ebeslaan, E. Claeslaan, Framalaan, Fresialaan,  Guido Gezellelaan, Heihoefke,  Hendrik Conciencelaan, Houtstraat, Kapelakker, Kerkstraat,  Kerkelei, Kerkhoflei, Kippendaallaan, Kortelaan, Kleipikker, Kraaienhorst, Leonarduslaan, Leopoldstraat,   Leeuwlaan, Luyckvoort, Markieslaan, Nieuwstraat, Oostmalsebaan, Oud Geleg,   Pallieterlaan, Peter Benoitlaan, P. Wabbeslaan, Pothoek, Prinsstraat, Raeventuyn, Ringovenlaan, Rozenstraat, Schorpioenlaan, Steenbakkerijstraat, Stijn Streuvelslaan, Tulpstraat, Vaartkant Links en Violetstraat.

De niet-opgehaalde containers worden door IGEAN niet op een andere dag opgehaald. We vragen om de containers die gisteren niet werden opgehaald terug binnen te zetten tot de volgende ophaalronde. De volgende ophaling van GFT+ in Sint-Lenaarts is op donderdag 7 juni en Sint-Job-in-'t-Goor zone 1B is op vrijdag 8 juni.

Onze excuses voor het ongemak dat dit met zich meebrengt.

Indien jouw GFT-container helemaal vol zit zijn volgende oplossingen mogelijk:

  • Groenafval (snoeihout, grasmaaisel) kan je naar het recyclagepark brengen.
  • Etensresten kunnen per uitzondering bij het restafval.

Meer info: IGEAN, 0800 146 46