Renovatiewerken aan houten fietsbrug Hoogstraatsebaan in Sint-Lenaarts

Vanaf maandag 3 juli start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met renovatiewerken aan de houten fietsbrug langs de Hoogstraatsebaan in Sint-Lenaarts (Brecht). De houten planken van de brug worden daarbij vervangen. De werken zullen ongeveer drie weken duren. Voor het gemotoriseerd verkeer is er geen hinder op de Hoogstraatsebaan. Fietsverkeer richting Hoogstraten kan tijdens de werken gebruikmaken van het fietspad aan de overzijde van de weg.
 

Renovatie houten fietsbrug
Op de Hoogstraatsebaan in Sint-Lenaarts gaat het fietspad richting Hoogstraten na de rotonde met de kloosterstraat en de Eester tijdelijk over in een houten fietsbrug. De fietsbrug is ongeveer 300 meter lang en leidt fietsers veilig over de onderliggende gracht. De vloerbekleding, die bestaat uit houten planken, is echter aan renovatie toe. AWV zal daarom alle planken vernieuwen. De nieuwe planken zullen ook antislip eigenschappen hebben.
 

Beperkte hinder
De werken starten vanaf maandag 3 juli en zullen ongeveer drie weken duren. Het fietsverkeer vanuit Sint-Lenaarts richting Hoogstraten zal ter hoogte van de fietsbrug tijdelijk gebruik moeten maken van het fietspad aan de overzijde van de weg. Voor het gemotoriseerd verkeer is er geen hinder op de Hoogstraatsebaan.
 

Afbeeldingen