Vacature bibliotheekassistent

1 contractuele bibliotheekassistent (M/V) (C1-3) – 19/38 u (met aanleg van een werfreserve van één jaar).

Je staat – samen met de collega’s – in voor de klantvriendelijke uitlening,  de begeleiding van de individuele lener, bibliotheekadministratie en de organisatie van uitbreidingsactiviteiten.  De bibliotheek van Brecht zet vooral in op samenwerking met scholen en het opzetten van activiteiten voor kinderen en jongeren.

  • je bezit een diploma van HSO of gelijkwaardig
  • je bezit vakkennis, een brede belangstelling voor ontwikkelingen op economisch, politiek, sociaal, cultureel en wetenschappelijk gebied, je hebt verantwoordelijkheidszin, zin voor initiatief en je communiceert vlot.
     

Praktisch

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan.

De schriftelijke kandidaturen moeten, samen met CV en diploma hoger secundair onderwijs (of gelijkwaardig)   toekomen bij het gemeentebestuur van Brecht, Gemeentepark 1, 2960 Brecht (tegen ontvangstbewijs) of via sollicitaties@brecht.be en dit uiterlijk op 7 september 2021 om 12.00 uur ’s middags.

Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het recent uittreksel strafregister (max. 3 maanden oud), dat kan toekomen uiterlijk op 10 september 2021 om 12.00 uur ’s middags.

Info: Personeelsdienst, Gemeentepark 1, 03 317 17 72 of sollicitaties@brecht.be

Afbeeldingen