Nieuwsberichten

Abonneren op Recente nieuwsberichten
 • Nieuwe vacature bij de dienst vrije tijd

  Het gemeentebestuur van Brecht is op zoek naar één voltijdse contractuele administratieve medewerk(st)er (C1-3) voor de administratieve ondersteuning van het vakantieaanbod en de speelpleinwerking van de dienst vrije tijd van 24 juni (in overleg uit te stellen tot maximum 28 juni) tot en met 30 augustus 2019. Je kandidaat stellen kan tot 12 maart 2019.

 • Nieuwe vacature: voltijdse consulent jeugd

  Het gemeentebestuur van Brecht is op zoek naar 1 voltijdse consulent jeugd (B1-3). Als consulent jeugd werk je een lokaal jeugdbeleid uit dat rekening houdt met en gedragen is door kinderen en jongeren.  Je kandidaat stellen kan tot 5 maart 2019.

 • Nieuw voorlopig rijbewijs M12

  Vanaf 1 februari 2019 wordt er een nieuw voorlopig rijbewijs ingevoerd voor het besturen van een auto. Dit kan aangevraagd worden door kandidaten waarvan het voorlopig rijbewijs is verlopen én die geen 3 jaar willen wachten om een nieuw voorlopig rijbewijs M36 of M18 aan te vragen. Je kan een extra jaar oefenen vooraleer je het praktische examen aflegt.

 • Gemachtigd opzichter gezocht

  Ben jij ’s morgens tussen 07.30 en 08.45 uur vrij en wil jij je graag inzetten om schoolkinderen veilig te laten oversteken? We zoeken momenteel dringend een gemachtigd opzichter voor het kruispunt Dorpsstraat/Kerkstraat in Sint-Lenaarts en in Brecht voor het kruispunt Lessiusstraat en Vaartstraat.

 • Aanleg werfreserve consulent dienstencentrum

  Het OCMW van Brecht gaat over tot de aanleg van een werfreserve voor de toekomstige vacature van een contractuele consulent dienstencentrum (B1-3). Bij het vacant verklaren van de functie wordt een contractuele functie van onbepaalde duur aangeboden. Je kandidaat stellen kan tot 25 februari 2019.

 • Infoavond jobstudenten woonzorgcentrum - nuttige documenten

  Voor de zomervakantie van 2019 is woonzorgcentrum Sint-Maria in Brecht opnieuw op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor de diensten verpleging, verzorging, ergotherapie/kinesitherapie, logistiek, keuken en onderhoud. Bekijk de informatiebrochure en het sollicitatieformulier.

 • Fout ophaalkalender zone 3 en zone 6

  Op de gedrukte ophaalkalender van zone 3 en zone 6 staat foutief vermeld dat er op zondag ophaling is voor papier en karton. Dit moet voor het hele jaar voor zone 3 zijn: elke 3de zaterdag van de maand. Voor zone 6 is het: elke 1ste zaterdag van de maand. 

 • Europese verkiezingen op 26 mei 2019 voor E.U.-burgers

  Ben je niet-Belg en EU-onderdaan? Dan kan je op zondag 26 mei 2019 stemmen voor het Europees Parlement. Je moet wel voldoen aan onderstaande voorwaarden en zich laten registreren als kiezer. Voor de federale en Vlaamse verkiezingen kunnen enkel Belgen stemmen. Uiterste datum voor het indienen van de aanvraag: donderdag 28 februari 2019.

 • Werken ophaalbrug 10

  De huidige ophaalbrug 10 in Brecht over het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten is door slijtage en ouderdom aan vervanging toe. Doorgaand verkeer moet vanaf dan omrijden via Groot Veerle en via de vaste brug van de Mallebaan (N153). Voor fietsers en voetgangers wordt tijdens de piekuren een oversteekponton voorzien.