WZC Sint-Maria is op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen

Woonzorgcentrum Sint-Maria beheert 108 bedden. Een geëngageerd team streeft steeds naar kwalitatieve zorg in een thuisvervangend woonklimaat voor de bewoners. Om onze dienstverlening te continueren, zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige om ons team te versterken.

Momenteel hebben wij een openstaande vacature voor de functie van verpleegkundige met een contract onbepaalde duur, regime is bespreekbaar. Je kan in je buurt werken in een stabiele en moderne werkomgeving.

Zie jij het als een uitdaging om bijkomend ervaring op te doen in een woonzorgcentrum? Spreekt het jou bovendien aan om bij te dragen aan het welzijn van onze bewoners, dan ben je bij ons woonzorgcentrum van harte welkom!

Solliciteren
De infobundel vind je onderaan. Solliciteren kan je doen door een korte motivatiebrief met een kopie van jouw diploma/visum te sturen naar personeel@ocmwbrecht.be.

Info
Personeelsdienst van Welzijnscampus Brecht, elke werkdag van 09.00 tot 16.00 uur via mail personeel@ocmwbrecht.be of telefonisch op 03 330 11 34.

 

Afbeeldingen