Groepsinschrijving Brechtse stratenloop

 

 

De sportdienst daagt alle groepen, organisaties en verenigingen uit om in een ‘leuke outfit’ deel te nemen aan de Brechtse stratenloop!. Het is sowieso ook een leuke afsluiter van het seizoen. En bovendien kan je samen lekker lang nagenieten van jullie sportieve prestaties in het gloednieuwe Sportersbelevenmeer-dorp! Een hongertje? Geen probleem want we zorgen voor enkele foodtrucks met oa. een pastabar, hamburgers en hotdogs, … Wist je trouwens al dat de organisatie volledig verhuist dit jaar naar een nieuwe locatie? Sporthal De Ring is de nieuwe stek voor de start, aankomst en de inschrijvingen!

Voordelen:

De deelnemers van jouw groep krijgen niet alleen een uniek Running T-shirt cadeau, ze kunnen ook genieten van een mooie kortingsprijs. Daarnaast dienen jullie niet aan te schuiven in de lange wachtrij voor het afhalen van de borstnummers, want het groepspakket kan vooraf afgehaald worden in Sporthal De Ring. Als dank voor alle inspanningen, ontvangt de groepsverantwoordelijke bovendien een leuke verrassing.

Hoe ga je te werk:

Je moedigt je leden en hun familie aan tot deelname aan de stratenloop en je verzamelt minimum 10 lopers. Hoe je dit invult, laten we aan jou over (facebook, nieuwsbrief, mailing, …).

Je duidt een gangmaker aan die zorgt voor de opvolging en administratie van deze deelname. De gangmaker verzamelt de inschrijvingen en betalingen en bezorgt deze tijdig aan de sportdienst. Het groepspakket wordt vooraf afgehaald in Sporthal De Ring. Jullie zorgen dan zelf intern voor de verdeling van de nummers en T-shirts onder jullie lopers.

Het groepspakket kan vooraf afgehaald worden:

Het volledige pakket met borstnummers en T-shirts kan vooraf afgehaald kan worden in Sporthal de Ring, Ambachtslaan 7 te Brecht. Dit kan op woensdag 19 en donderdag 20 juni 2019 tussen 18.00 en 21.00 uur.

Kortingsprijs bij minimum 10 deelnemers!

Groepen die minstens met 10 lopers inschrijven krijgen een kortingsprijs. Bij minimum 10 deelnemers is er een korting van 0,50 euro per deelnemer. Bij minimum 50 deelnemers is dat zelfs 1,00 euro korting per deelnemer. 

Meer informatie?

Lees even de infobrief hieronder voor meer details over de inschrijvingsmogelijkheden voor groepen en de voorwaarden. De ingevulde inschrijvingslijst mail je ten laatste op maandag 10 juni terug naar sportdienst@brecht.be. Op dat emailadres kan je ook terecht met al je vragen over de Brechtse stratenloop.

Facebookpagina

Word fan van de facebookpagina 'Brechtse stratenloop' en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.