Nieuwsberichten

 • IKO de Kunstacademie van Brecht stelt tentoon!

  Op woensdag 19 juni, zaterdag 22 juni en zondag 23 juni pakt het IKO, de kunstacademie van Brecht (Gasthuisstraat 42), uit met een magnifieke eindejaarstentoonstelling. Alle leerlingen waaronder zowel kinderen, jongeren als volwassenen, tonen fier hun prachtige creaties aan het grote publiek.

 • Feeeest in het park zoekt vrijwilligers en creatievelingen

  Op zaterdag 29 juni organiseert gemeente Brecht de vijfde editie van feeeest in het park. Een gezellig festival voor jong en oud, met muziek, optredens, acts, zomerbar en foodtrucks… Wij zijn voor deze dag op zoek naar verschillende vrijwilligers. Misschien iets voor jou?

 • Start ticketverkoop op zaterdag 15 juni

  De brochure van GC Brecht met haar nieuwe aanbod  zat onlangs in je brievenbus. Onder andere deze artiesten zullen passeren: Bart Cannaerts, Jef Neve en Teus Nobel, Johan Terryn, Ruben Van Gucht, Gepetto and the Whales en vele andere.

 • Ook benieuwd naar wat feeeest allemaal in petto heeft dit jaar?

  Op zaterdag 29 juni kan je met de hele familie terecht in Brecht voor de vijfde editie van Feeeest in het Park. Iedereen is tussen 14.00 en 22.00 uur welkom op dit gezellige festival. De formule blijft hetzelfde, het Gemeentepark wordt omgetoverd tot een bruisend doe- en beleeffestival. 

 • Feeeest jij mee in het park?

  Mis de vijfde editie van FEEEEST IN HET PARK op zaterdag 29 juni 2019 niet! Het gezellig festival voor jong en oud, met muziek, optredens, acts, zomerbar en foodtrucks wordt AAPnormaal!

 • Gezocht: burgers met een hart voor Brecht!

  2019 is de start van een nieuwe legislatuur met een nieuw gemeentebestuur. Het betekent ook een nieuwe start voor onze adviesraden. En voor die raden zoeken we enthousiaste burgers om het bestuur te adviseren. Laat dus jouw stem horen en maak van onze gemeente een nog mooiere plek om te wonen.