Fiscale- en mutualiteitsattesten

Fiscale Attesten

Als je -12 jarige kind(eren) tijdens de paas- of zomervakantie op het speelplein kwam(en) spelen, dan kan het zijn dat je recht hebt op een vermindering op de inkomensbelasting.  In uw account via ons online ticketprogramma vindt u na afloop van de activiteit de attesten terug onder de rubriek "Attesten". 

 

Attesten Mutualiteit

Gaan jouw kinderen op kamp met een jeugdbeweging of komen zij tijdens de vakantieperiodes spelen op het speelplein?
Weet dan dat er een kans is dat jouw mutualiteit of ziekenfonds financieel tussenkomt in de betaling. De tussenkomsten variëren sterk tussen de verschillende mutualiteiten en zelfs tussen de verschillende regio's in Vlaanderen. Vaak zijn er ook heel wat voorwaarden aan de tussenkomst verbonden.
Wil je graag weten op welke tussenkomst je recht hebt? Neem dan contact op met jouw persoonlijke ziekenfonds om de nodige formulieren en regels te ontvangen. Zij zullen je met veel plezier verder helpen.

Na afloop van deelname aan een sport- of themaweek of speelplein wordt er ook automatisch een attest voor de mutualiteit opgemaakt in ons online ticketprogramma. U vindt dit attest dan ook terug onder de rubriek "Attesten" in uw gezinsaccount.