Roefeldag

Misschien moeilijk te geloven, maar de laatste editie van de Roefeldag in Brecht dateert van 25 juni 2011. Al zo lang geleden?!

Tijd voor een comeback dus!
Want … door de jaren heen begonnen we onze Roefeldag stiekem toch te missen!!

En dus ontstond er een waakvlammetje bij onze jeugdverenigingen, dat zich uitbreidde tot een heus kampvuur. En zo werd de Roefeldag 2.0 een feit!

Sleutelwoorden van deze nieuwe editie zijn: een groot en uitdagend uitleefspel voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, een onvergetelijk en spetterend feest, plezier, vrienden en als kers op de taart een fantastisch optreden van de KetnetBand.

Heb jij ook zoveel goesting om met ons mee te komen roefelen op zaterdag 19 mei

 

Waar?

In het Gemeentepark (park van Brecht).

Als het regent vind je ons in het GC (Mudaeusstraat 9, Brecht)

 

Wanneer?

Starten doen we om 12.30 uur.

Het einde is voorzien rond 18.15 uur.

Om 17.00 uur verwachten we de KetnetBand op ons podium! En goed nieuws, want het optreden is niet exclusief voor deelnemers aan de Roefeldag. Ook de iets oudere jeugd, mama’s, papa’s, broers, zussen, vrienden, … die (stiekem) graag meegenieten van de KetnetBand mogen mee komen feesten voor €4/persoon te betalen aan de inkom. Hiervoor hoef je je dus niet vooraf in te schrijven. Enkel kinderen die vanaf 12.30 uur komen, schrijven zich in via de inschrijflink!

 

Bus?

Voor de deelnememers uit Sint-Lenaarts en Sint-Job zal vervoer voorzien worden van en naar het Gemeentepark.

- Sint-Lenaarts (parking voetbal, Houtstraat): vertrek 12.30 uur, aankomst 18.30 uur.
- Sint-Job (Max Wildiersplein): vertrek 12.25 uur, aankomst 18.35 uur.

Wees er zeker 10 minuutjes op voorhand!

 

Prijs?

Per kind betaal je €4.

Wat zit er in het Roefelpakket? Een geweldige spelnamiddag, een fantastisch optreden, busvervoer, een vieruurtje (hotdogs) en drankjes.

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor de Roefeldag kan vanaf 19 maart om 11.00 uur via de inschrijflink: https://app.antigonetickets.be/nl/distribution-id/108130/event-group/2491/roefeldag-20.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 27 april.

 

Vrijwilligers gezocht!

JOIN OUR TEAM!!

Op zaterdag 19 mei organiseert de jeugdraad - i.s.m. de jeugddienst van Brecht - opnieuw de Roefeldag! Om van deze dag een fantastisch feest te maken, zoeken we vrijwilligers. Je kan ons helpen door de kinderen een superleuke spelnamiddag te bezorgen, maar als dat iets minder je ding is zijn er ook logistieke taken. Zo kan je bv mee helpen opstellen en afbreken, mee aan de inschrijvingen zitten, alles in orde brengen voor het spetterende optreden van De KetnetBand (waar je btw mee van kan genieten!), …

Ben je enthousiast om er - samen met ons - een keitoffe dag van te maken? Vul het vrijwilligersformulier hier dan zeker in!

VRIJWILLIGERSFORMULIER

Belangrijke info voor vrijwilligers:

  • Je bent minstens 16 jaar op 19 mei.
  • Je vindt het leuk om vrienden te maken!
  • Vrijwilligers zijn verzekerd, maar worden niet vergoed. We beloven wél dat we jullie goed gaan ‘soigneren’.  En dit doen we met lekkere hotdogs, drinken, een optreden van De KetnetBand en een feestje achteraf!!

 

Vragen of opmerkingen?

Stuur ons een mailtje: jeugdraadbrecht@gmail.com.

Of volg ons op www.facebook.com/JeugdraadBrecht!

 

Kom ook jij met ons mee roefelen op zaterdag 19 mei?