Tchillen 2017 (12-16)

Hallo, zomer! Lekker Tchillen...

Tchillen 2017

gratis en je bent vrij om te komen en te gaan!

Deze zomer doen we vier keer Tchillen, wat wil zeggen dat we vier keer zullen chillen!

Tchillen doen we in en rond jeugdhuis ’t Jop en het KLJ-lokaal aan jeugdhuis Den Dijk, telkens van 13.00 uur tot 18.00 uur, op de volgende dagen:  

Dinsdag 25 juli                   KLJ-lokaal aan jeugdhuis Den Dijk
Woensdag 26 juli               Jeugdhuis ‘t Jop
Woensdag 23 augustus      KLJ-lokaal aan jeugdhuis Den Dijk
Donderdag 24 augustus     Jeugdhuis ‘t Jop

KLJ-lokaal aan Jeugdhuis Den Dijk, Houtstraat 4E, Sint-Lenaarts
Jeugdhuis ’t Jop, Kattenhoflaan 102D, Sint-Job-in-'t-Goor

Je kunt telkens chill iets drinken en een hamburger eten. We maken een tof veldje om te voetballen, en binnen kan je gamen op groot scherm. De dames en heren die willen, kunnen een keer meedoen met een hip hop danssessie. We gaan ook slacklinen. Houd je het liever wat rustiger? Speel dan gewoon een spelletje op de sjotterbak of airhockey. Of maak je liever je eigen lipgloss of gepimpte shopping bag? Bij goed weer zetten we eens een buikschuifbaan met veel water en maken we natuurlijk verfrissende mocktails!

Ontmoet nieuwe mensen of breng je vrienden mee. Je moet je niet inschrijven en kiest zelf wanneer je komt en weer doorgaat. Tchill! Wil je niets missen? Neem dan de fiets of de bus en wees op elke editie van de partij.

Heb je nog leuke ideeën voor Tchillen? Laat het ons dan zeker weten, bijvoorbeeld via onze Facebookpagina Jeugdwerking Brecht.