Buitenspeeldag 2021

Woensdag 21 april 2021 buitenspeeldag
 
PLAN!
Corona is dan misschien wel in het land, maar dat betekent zeker niet dat je binnen moet blijven zitten. Ook dit jaar gaat de buitenspeeldag gewoon door. Helaas geen flitsende attracties deze keer, maar zeker wel heel veel pret in je buurt. Bekijk samen met je ouders even wat er kan volgens de coronamaatregelen, en trek dan op woensdag 21 april 2021 naar buiten om heel veel plezier te maken. Tv-zenders gaan op zwart scherm want… iedereen speelt buiten. Hadden we al gezegd dat dit het perfecte excuus is om je meester of juf te vragen om geen huiswerk te geven?
 
SPEEL!
Vul een hele namiddag aan je favoriete buitenspelletjes, of ga op zoek naar iets dat je nog nooit eerder hebt gespeeld! Een leuk idee nodig? Kijk zeker eens op www.buitenspeeldag.be.           
 
WIN!
Geniet van je corona-proof buitenspeeldag, en bezorg ons een leuke foto. Maak kans op een groot pretpakket om buiten te spelen met heel je buurt. Surf naar https://www.brecht.be/buitenspeeldag en stuur je foto door. Dan komen we jouw buurt binnenkort misschien wel onveilig maken met een grote portie speelpret. Wij zijn hier alvast wild aan het brainstormen om drie buurten een top-namiddag te bezorgen, aan jou om de prijs binnen te halen.  

 

Afbeeldingen