Een dagje Speelkriebels ...

Een dagje speelkriebels: Van 07u30 tot 18u00

Exact om 07u30 uur bundelen onze animatoren al hun krachten om de Speelkriebels-deur te openen. Voor we aan onze dag beginnen, kunnen ze het go-cartparcours uitproberen, in onze rustige hoek een beetje lezen of gaan snoezelen, maar een andere activiteit kan natuurlijk ook. Iedereen wordt ten laatste op het Speelplein verwacht om 09.00 uur.

 

Om 09u15 klinkt het verzamellied door de speakers. Iedereen verzamelt voor het podium, waar onze animatoren hun beste acteerprestaties bovenhalen. Ze voeren elk een toneeltje op om hun activiteit voor te stellen. De kinderen mogen een activiteit kiezen of ze kiezen voor vrij spel.

 

11u30. Uit de speakers schalt het verzamellied opnieuw. Het is etenstijd. Bij mooi weer kunnen onze speelvogels hun bokes buiten opeten. Zo niet, eten we binnen of onder een afdak. Je krijgt van ons een royale beker sinaasappelsap, appelsap, chocomelk of water.

Heb je doorheen de dag dorst? Geen probleem! Je kan steeds een beker water gaan vragen in het winkeltje.

 

Vanaf 12u00, als je je buikje rond gegeten hebt, mag je weer gaan spelen!

 

Om 13u00 brengt het verzamellied ons weer samen voor het podium. Onze animatoren verkleden zich opnieuw voor de toneeltjes. Ze doen dit omdat ze de speelvogles te allen tijde tevreden willen houden! Je krijgt de keuze tussen een aantal nieuwe super coole activiteiten. In de namiddag kan je nog steeds kiezen voor vrij spel.

 

15u15 Iedereen wordt door het verzamellied een laatste keer bijeengeroepen om alles op te ruimen.

 

15u30. Tijd voor een vieruurtje en drankje als beloning voor een vermoeiende, maar vooral te gekke speeldag!

 

Om 16u00 eindigt de Speelkriebelsdag en mogen alle spelers naar huis. De overblijvers kunnen nog tot 18u00 vrij spelen tot ze worden opgehaald.