10.000 stappenclash

10.000 stappenclash

Bewegen is gezond! Jong, oud, smal, dik, groot, klein,… iedereen heeft voldoende beweging nodig. Hou je niet van sporten of heb je er geen tijd voor? Geen nood, ook door voldoende te stappen kan je een gezondere levensstijl creëren en kan je je beter in je vel voelen. 10.000 stappen per dag is ideaal, voor senioren is 8.000 stappen de norm. Gemiddeld zetten we er slechts 6000 per dag... te weinig dus! Gelukkig zijn die 4000 extra stappen gemakkelijk te overbruggen. Met een half uurtje meer bewegen per dag haal je die zo.

Daarom dagen wij, de gemeente Brecht, jullie uit om meer te bewegen en deel te nemen aan de 10.000 stappenclash. Hierbij is het de bedoeling om zo veel mogelijk stappen per dag te zetten en dus te streven naar die gezonde 10.000 stappen. Deze stappenclash loopt van 30 april 2016 t.e.m. 28 mei 2016 en is een competitie tussen verschillende gemeentes doorheen heel Vlaanderen. Op deze manier zullen we proberen om virtueel de wereld rond te stappen. Natuurlijk willen we zo veel mogelijk gemeentes overtreffen in het aantal stappen, maar belangrijker is om de fitste en gezondste gemeente te zijn! Daarom hopen wij op massaal veel inschrijvingen zodat wij aan de rest van Vlaanderen kunnen laten zien dat de meest gedreven en de gezondste mensen hier in onze gemeente wonen.

Dus start je gezonde leven nu en laat aan de rest van Vlaanderen je progressie zien. Registreer je snel, gemakkelijk en gratis op: http://www.10000stappen.be/stappenregistratietool/  en help onze gemeente, maar vooral jezelf, vooruit door regelmatig het aantal stappen dat je zette te registreren. Om lid te worden van de gemeente Brecht kan je bij het tabblad 'groepen' kiezen voor 'Gemeente' en daarbij kies je voor 'Brecht 10.000stappenclash'. Op die manier tellen je stappen mee voor onze gemeente!

Zoek je nog tips om je aantal stappen bij te houden? Bekijk dan zeker het bijgevoegde bestand!

Alvast heel veel succes!!