Brechtse stratenloop 2021 afgelast!

Loop (of wandel) de Brechtse Stratenloop op jezelf

Voor het tweede jaar op rij kan de Brechtse Stratenloop jammer genoeg ook nu niet doorgaan in zijn originele vorm. Maar geen zorgen, je kan gratis deelnemen aan een coronaproof alternatief! Er wordt namelijk een mooi parcours van 5 km voorzien in en rond domein De Merel dat je op een eigen gekozen moment tussen vrijdag 25 juni en zondag 11 juli 2021 kan lopen of wandelen. Registreer je tijd, daag je loopvriend(in) uit en win leuke prijzen. Nog niet uitgelopen op 11 juli? Lees dan op pagina 10 meer info over een tweede sportief evenement ‘Trippel Brecht’.

Fiets of wandel in en rond domein De Merel

De route van 5 km in en rond domein De Merel vertrekt en komt aan op het kruispunt van de Schippersdreef met de Tilburgbaan (net voorbij de parking). Het parcours wordt bepijld, maar niet verkeersvrij gemaakt. Daarom moet je uiteraard wel rekening houden met andere fietsers en wandelaars. Kies zelf een moment om het parcours te lopen of wandelen, van vrijdag 25 juni (normale datum van Brechtse Stratenloop) tot en met zondag 11 juli 2021. Net zoals met de Brechtse Stratenloop bieden we de keuze tussen 5 of 10 km. Voor de 10km loop je de route 2 maal.

Registreer je tijd…

We maken een rangschikking op van alle deelnemers. Om daarin opgenomen te worden, sta je zelf in voor de registratie van je activiteit (via allerhande apps zoals Runkeeper, Strava,… of via een sporthorloge). Die registratie moet duidelijk het aantal kilometers en de duur van je activiteit weergeven en bezorg je ten laatste op 15 juli 2021 aan sportdienst@brecht.be.

…en win!

Iedereen die zich registreert wordt opgenomen in de loterij en komt in aanmerking om in de prijzen te vallen. Onder alle deelnemers worden namelijk ook een tiental prijzen verloot. Elke registratie is 1 deelname aan de loterij. Wil je dus meer kans maken op de prijs, mag je meerdere keren het parcours lopen of wandelen en je registratie doorsturen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Wie de route al eens wil verkennen, kan hier terecht..