Kampioenenviering wordt Gala van de Brechtse Sportsterren

De Brechtse kampioenenviering wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Zo zal niet alleen het programma, maar ook de presentatie, de locatie en zelfs de naam van het evenement voorzien worden van een stijlvolle make-over.

Feit is dat het een wervelende sportshow zal zijn die door een professionele moderator aan elkaar praat zal worden. De sportdienst wist hiervoor Sporza journalist Maarten Vangramberen te strikken. Op vrijdagavond 22 februari 2019 zal Maarten op uiterst stijlvolle wijze de Brechtse sportsterren voorstellen die het voorbije jaar een opmerkelijke sportieve prestatie hebben geleverd.

Aan de Brechtse bevolking en aan de verenigingen in Brecht wordt momenteel een oproep gedaan om personen of groepen die het voorbije jaar knappe sportprestatie neerzetten, kenbaar te maken bij de sportdienst. Je vult hiervoor het formulier in onderaan deze pagina.

Alle sportsterren die via het formulier zijn aangeleverd, komen in aanmerking voor de STER-trofeeën. Er zijn in totaal zes STER-titels die uitgereikt zullen worden:

  • Sportman  (200 euro)
  • Sportvrouw  (200 euro)
  • Sportbelofte  (200 euro)
  • Sportploeg  (200 euro)
  • G-sporttrofee  (200 euro)
  • Coolste sportclub  (200 euro)

Eind januari 2019 vindt er een online stemming plaats, waarbij ook de Brechtse inwoners hun stem kunnen uitbrengen. Deze telt voor 20% van het eindresultaat mee. Meer informatie over de online stemming kan je nalezen in het reglement.

 

Ken jij een atleet of ploeg uit jouw omgeving die het voorbije jaar een knappe sportprestatie neerzette? 

Vul dan online het formulier in en dit ten laatste op maandag 14 januari 2019. Klik op de link hieronder voor het juiste formulier.