Lessenreeksen voor volwassenen

Heel het jaar door worden lessenreeksen georganiseerd zodat elke inwoner van Brecht een keuze kan maken uit een gamma van sportieve reeksen die het best bij hun interesses aansluiten. Nieuw is dat al onze activiteiten zijn opgenomen in de brochure van de dienstencentra die ook heel wat bewegings- en andere creatieve activiteiten aanbieden. Kortom, een nog grotere waaier aan verschillende mogelijkheden in Brecht! 

Sport Overdag

Een wekelijks sportuurtje voor elke volwassene die wel te vinden is voor een beetje sportieve activiteit en waarbij ook sociaal contact een belangrijke rol speelt! De sportdienst organiseert verschillende Sport Overdag lessenreeksen.
Je kan hierbij gebruik maken van een 10-beurtenkaart (zo kan je zelf plannen wanneer je komt sporten) of je kan kiezen voor een jaarabonnement en elke week mee genieten van bewegen. Vraag ernaar op de sportdienst!

  • Zumba light: Elke maandag om 13.00 uur in sporthal De Ring (vanaf 7 september 2020)
  • Spierkracht voor senioren: Elke dinsdag om 14.00 uur in sporthal De Ring (vanaf 8 september 2020)
  • Gym-stretch: Elke donderdag om 11.00 uur in sporthal De Ring (vanaf 10 september 2020)

Sportieve lessenreeksen

Voor wie overdag geen tijd heeft om te sporten, maar 's avonds wel wil proeven van nieuwe (of gekende) sporten, zijn er onze sportieve initiatie-lessenreeksen. We gaan op zoek naar nieuwe trends en bieden ze op een laagdrempelige wijze aan, zodat iedereen kan deelnemen.
Het startniveau is voor iedereen haalbaar en het plezier staat vooraan. Een initiatiereeks bestaat uit 10 lessen waarna je op zoek kan gaan naar een sportclub om je favoriete sportlessen verder te zetten.

  • Wintertraining op maandag 19.00 uur - 20.00 uur in Sporthal de Ring (vanaf 7 december 2020)
  • Wintertraining op woensdag 20.00 uur - 21.00 uur in GBS De Sleutelbloem (vanaf 9 december 2020)

Start 2 Run

Joggen is dé uithoudingssport bij uitstek. Het grote voordeel van die gezonde en goedkope sport in open lucht is dat je overal en op elk tijdstip van de dag kan joggen. De gemeentelijke sportdienst richt jaarlijks een “Start 2 Run”-reeks voor beginners in. Een gediplomeerde lesgever zorgt ervoor dat je na 10 weken in staat bent om 5 km te joggen! 

  • Start 2 Run beginners (0 - 5 km) op dinsdag 20.00 uur in Brecht (vanaf 8 september 2020)

Inschrijven

Inschrijven voor activiteiten kan vanaf 10 augustus 18.00 uur op twee manieren:

Online
Balie Dienst Vrije Tijd, Gemeenteplaats 1, 2960 Brecht