Lessenreeksen voor volwassenen

Heel het jaar door worden lessenreeksen georganiseerd zodat elke inwoner van Brecht een keuze kan maken uit een gamma van sportieve reeksen die het best bij hun interesses aansluiten. Nieuw is dat al onze activiteiten zijn opgenomen in de brochure van de dienstencentra die ook heel wat bewegings- en andere creatieve activiteiten aanbieden. Kortom, een nog grotere waaier aan verschillende mogelijkheden in Brecht! 
Inschrijven kan vanaf 7 januari 2019 meer info vind je vooraan in de vormings -en activiteitenbrochure.

Sport Overdag

Een wekelijks sportuurtje voor elke volwassene die wel te vinden is voor een beetje sportieve activiteit en waarbij ook sociaal contact een belangrijke rol speelt! De sportdienst organiseert verschillende Sport Overdag lessenreeksen.
Je kan hierbij gebruik maken van een 10-beurtenkaart (zo kan je zelf plannen wanneer je komt sporten) of je kan kiezen voor een jaarabonnement en elke week mee genieten van bewegen. Vraag ernaar op de sportdienst!

  • Gym-stretch: Elke donderdag om 11.00 uur in Sporthal de Ring (niet in de schoolvakanties)
  • Zumba light: Elke maandag om 13.00 uur in sporthal de Ring (niet in de schoolvakanties)

Sportieve lessenreeksen

Voor wie overdag geen tijd heeft om te sporten, maar 's avonds wel wil proeven van nieuwe (of gekende) sporten, zijn er onze sportieve initiatie-lessenreeksen. We gaan op zoek naar nieuwe trends en bieden ze op een laagdrempelige wijze aan, zodat iedereen kan deelnemen.
Het startniveau is voor iedereen haalbaar en het plezier staat vooraan. Een initiatiereeks bestaat uit 10 lessen waarna je op zoek kan gaan naar een sportclub om je favoriete sportlessen verder te zetten.

  • Wintertraining op maandag 19.00 uur - 20.00 uur in sporthal de Ring
  • Wintertraining op woensdag 20.00 uur - 21.00 uur in GBS De Sleutelbloem

Start to run

Joggen is dé uithoudingssport bij uitstek. Het grote voordeel van deze gezonde en goedkope sport in open lucht is dat je overal en op elk tijdstip van de dag kan joggen. De gemeentelijke sportdienst richt jaarlijks een  “Start to run”-reeks voor beginners in. Een gediplomeerde lesgever zorgt ervoor dat je na 10 weken in staat bent om 5 km te joggen!
Ook voor meer ervaren lopers zijn er op regelmatige basis 10-lessenreeksen 'start to run voor gevorderden'. Onder professionele begeleiding wordt je conditie opgebouwd en ben je op het einde van de reeks in staat om 10 km te lopen.

  • Start to run beginners op dinsdag 20.00 uur in Brecht
  • Start to run gevorderden op donderdag 20.00 uur in Sint Job

Inschrijven?

Online
Balie Dienst Vrije Tijd