Scholenveldloop

 

Op woensdag 26 september was er opnieuw het sportieve hoogtepunt van de Brechtse leerlingen: de Scholenveldloop!

Met maar liefst  600 waren ze ingeschreven, de leerlingen uit het lager onderwijs. Allemaal klaar om hun school te vertegenwoordigen op de jaarlijkse scholenveldloop op de voetbalterreinen van KSK Brecht. In totaal waren er maar liefst 22 reeksen met jonge lopertjes. Voor de start werd gegeven, konden we ons met zijn alle samen opwarmen op leuke muziek en swingende moves.

Het waren de meisjes van het 1e leerjaar die omstreeks 14u de spits mochten afbijten over een afstand van 400 meter. Luidkeels aangemoedigd door schoolgenootjes, ouders, grootouders, leerkrachten en directie zette vervolgens elke leerling zijn/haar beste beentje voor. De scholenveldloop werd uiteindelijk afgesloten met een reeks voor de mama’s en juffen en een reeks voor de papa’s en meesters.

 

Langs deze weg dank aan alle vrijwilligers die een handje toegestoken hebben en aan de talrijke supporters die aanwezig waren en natuurlijk aan alle deelnemers!

 

Wil je weten als hoeveelste je geëindigd bent of wil jezelf graag op foto bewonderen? Bekijk snel de uitlagen onderaan en snol eens door ons fotoboek!