runnin'brecht

Start2Run (0-5km)

Start2Run is back on track!

Na een periode vol kroketten en kerststronken is het nu tijd voor onze goede voornemens. Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023? Misschien gaan die wel de sportieve kant op zoals meer bewegen vanaf 1 januari.

Bovendien is de Start2Run-lessenreeks de ideale training om in topvorm aan de start te staan met enkele loopevenementen in het vooruitzicht, zoals ‘Recht door Brecht’.Of wil je gewoon in groep bewegen onder professionele begeleiding? Het kan allemaal en iedereen is welkom!

Ga samen met familie en vrienden de uitdaging aan met professionele ondersteuning van Runnin’Brecht. Wie gaat er dit jaar mee voor een sportieve uitdaging?!

Hop hop gas erop!

Een recreatieve jogginggroep voor de regio

Runnin’Brecht is een recreatieve sportclub voor alle sportievelingen in Brecht en omstreken. De club is ontstaan uit “Start to Run” en staat open voor verschillende disciplines: joggen, lopen (recreatief en competitief) en wandelen om beter uit blessures te komen en om het sociaal contact niet te verliezen. Allen welkom!

Brechts jogcriterium

Dit jaar worden er drie loopevenementen opgenomen in het jogcriterium: Kleipikkerstrail, Recht door Brecht en Bosloop. Op de eerste criteriumloop krijgen alle deelnemers een criteriumkaart die je bij elke deelname aan een criteriumloop laat afstempelen. Heb je drie stempels verzameld, kan de volle kaart ingeruild worden voor een uniek jogcriterium-cadeau.

Extra informatie

0km naar 5km in 10 lessen

 

*verdere communicatie over de receptie volgt later