UiT-databank

Geef via www.uitdatabank.be je activiteit door voor BrechtsNieuws, lichtkranten en website!

Werkwijze

Alle verenigingen, instellingen, scholen,… van de gemeente Brecht moeten hun activiteiten voor de kalender doorgeven via www.uitdatabank.be. Opgelet: je activiteit verschijnt niet direct op de website (dit kan soms een half uur duren). Het invoeren in de databank is volledig gratis en je activiteit wordt via verschillende kanalen verspreid (www.uitinvlaanderen.be, www.brecht.be, andere mediakanalen zoals websites van kranten, weekbladen,…). Lees meer informatie in de handleiding voor het inloggen en ingeven van een activiteit in de UiTdatabank.

Activiteit op de lichtkrant? Vul in bij LABELS

Verenigingen die aangesloten zijn bij een erkende adviesraad kunnen 10 maal per jaar een activiteit aankondigen op de lichtkrant. Bij het ingeven van een activiteit in de Uitdatabank kan je bij de allerlaatste stap (na het ingeven van alle gegevens) bij ‘LABELS' het woord ‘LICHTKRANT BRECHT’ ingeven zodat je activiteit vermeld wordt op de lichtkrant.

Activiteitenkalender in BrechtsNieuws

In het driemaandelijks informatieblad en maandelijkse nieuwsbrief verschijnt een selectie van de activiteiten die plaatsvinden in onze gemeente. Het volledige aanbod van activiteiten in Brecht vind je steeds terug op Uit in Brecht op www.brecht.be. Uiteraard kunnen enkel activiteiten die je tijdig doorgeeft ook verschijnen in de kalender (zie ook deadlines BrechtsNieuws). Alle gemeentelijke activiteiten en andere activiteiten die voor iedereen toegankelijk en niet-repetitief zijn, krijgen de voorkeur in de kalender in BrechtsNieuws.

Heb je hulp of praktische tips nodig, neem dan contact op met de dienst communicatie (zie contactgegevens rechts boven).